Belangrijke mededeling Corona virus en dieetbehandeling!
22157
post-template-default,single,single-post,postid-22157,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Belangrijke mededeling Corona virus en dieetbehandeling!

Afspraken op de praktijklocaties:

Wij vragen iedereen met griep-, koorts- of hoestklachten om thuis te blijven. Het consult wordt dan in onderling overleg verzet of omgezet in een telefonisch consult. Heb je geen ziekteverschijnselen maar wil je toch liever thuis blijven? Ook dan kan het consult worden verzet of omgezet naar een telefonisch consult (laat het dan 24 uur van te voren weten).

Voor niet verschijnen op consult (no show) zonder bericht of niet tijdig annuleren (het liefst 24 uur van tevoren) worden, conform onze algemene voorwaarden, kosten in rekening gebracht.

Tijdens afspraken:

Wij begroeten en nemen afscheid na het consult zonder handen te schudden. Wij nemen extra hygiëne maatregelen door te desinfecteren waar nodig. Wij volgen de adviezen van de RIVM op de voet. Wanneer deze worden aangepast zullen wij zo nodig ook onze maatregelen aanpassen.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Bron: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19