Even voorstellen, stagiaire Imke Jacobs
22311
post-template-default,single,single-post,postid-22311,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Even voorstellen, stagiaire Imke Jacobs

Mijn naam is Imke Jacobs. Vanaf september 2021 tot en met januari 2022 zal ik op de maandag te vinden zijn in de praktijk ‘Eet je fit’. In deze periode volg ik mijn afstudeerstage voor de opleiding Voeding & Diëtetiek. Ik zal hierin worden begeleid door Imke Ebben.

Naast mijn opleiding ben ik werkzaam in een sportschool waar ik verschillende lessen geef. Ik ben zowel binnen als buiten mijn werk graag bezig met sporten, het liefst in de buitenlucht en gezellig samen met anderen. In mijn vrije tijd speel ik gitaar, houd ik ervan om (op reis) nieuwe plekken te ontdekken en lekker te koken en eten met vrienden.

Als diëtist in opleiding streef ik naar een prettige en persoonlijke aanpak waarbij we samen kijken naar uw eet- en leefpatroon. Ik verwacht de komende tijd veel inhoudelijke kennis op te doen, mijn eigen behandelstijl verder vorm te geven en kennis te maken met verschillende doelgroepen. Het belooft een leerzame periode te worden waar ik erg naar uitkijk. Tot ziens in de praktijk!