Nieuwe collega Imke Ebben
22305
post-template-default,single,single-post,postid-22305,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nieuwe collega Imke Ebben

Vanaf maart 2021 werkt Imke Ebben bij Eet je Fit. Wij kennen elkaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Imke heeft een sportachtergrond (CIOS) en is in 2011 afgestudeerd als diëtist.

Imke stelt zich graag voor:
Ik ben Imke Ebben, 35 jaar en ik heb een gezin met 2 kinderen van 4 en 6 jaar. Naast diëtetiek geef ik personal training en groepstraining. Ik heb de specialisatie ‘Bewegen en (pre)diabetes’ gedaan en geef al jarenlang training aan groepen mensen met obesitas. De kennis en passie van bewegen neem ik mee in mijn consulten. Ik ben gespecialiseerd in kinderdiëtetiek en heb de post HBO cognitieve gedragstherapie voor diëtisten gedaan. Ik ben oprecht betrokken en help graag iemand om zijn eet- en beweeggedrag aan te passen. Waarom eet iemand zoals hij eet en wat heeft hij nodig om dit aan te passen? Hier ga ik graag mee aan de slag. Want als je gezonder bent, kun je meer genieten van het leven.

Imke werkt op maandag in Gezondheidscentrum Rijkerswoerd.