Nieuwe collega Suzan Knuiman
22363
post-template-default,single,single-post,postid-22363,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Nieuwe collega Suzan Knuiman

Onlangs is mijn collega Suzan gestart. Ze stelt zich hier aan u voor.

Mijn naam is Suzan Knuiman, ik ben 22 jaar.
Na het behalen van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in juni 2022 ben ik gestart als diëtist bij Eetjefit!

Ik werk al enkele jaren als doktersassistent in een huisartsenpraktijk. Ik heb mijn passie gevonden in de combinatie van mijn medische achtergrond en mijn kennis over voeding.
Voeding is een breed onderwerp waar je veel over kan lezen en horen. Juist deze overvloed aan informatie kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast heeft ieder zijn eigen eetgewoontes. Ik stel daarom graag samen met de cliënt een voedingsadvies op maat op waar de cliënt direct mee aan de slag kan.

Vanuit de opleiding heb ik kennis opgedaan over geschikte voeding bij verschillende ziektebeelden, waaronder overgewicht, diabetes, COPD, cardiovasculair risicomanagement en maag- darmproblematiek. Tijdens mijn stage in de ouderenzorg heb ik me verder gespecialiseerd in ondervoeding, kauw- en slikproblemen en ontlastingsproblemen.