even voorstellen
Diëtist in Arnhem-Zuid voor dieet- en voedingsbegeleiding van jong en oud
dietist, kinderdiëtist, Arnhem-Zuid, kinderen, gezin, zwanger, ondervoeding, gezond ouder worden
21651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21651,stockholm-core-2.4.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
Even voorstellen

Astrid Stinesen, (kinder)diëtist

Ik gun iedereen een fit en smaakvol leven. Met mijn aanpak begeleid ik je naar een voedingspatroon die goed bij jou of je kind past in elke fase van je leven. Jouw leefstijl en eetgewoonten zijn hiervoor de basis. Met kleine aanpassingen kan iedereen zich gezonder en fitter voelen of het nu gaat om afvallen, aankomen, omgaan met voeding bij ziekte of eten als je zwanger bent.

Vanaf juni 2016 is Eetjefit gevestigd in Rijkerswoerd/Arnhem-Zuid. Per 1 oktober 2020 heb ik Dietistenpraktijk ALMADiS van Wilma Koghee overgenomen. Mijn aandachtsgebieden zijn Coeliakie/glutenvrij dieet; FODMaP / voeding bij PDS en andere darmklachten; kindervoeding en -diëtetiek, waaronder afbuigende groeicurve, ondergewicht, overgewicht, kritische eters en poepproblemen.

Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag (oneven week).

Even voorstellen

Suzan Knuiman, diëtist

Over voeding is veel te lezen en horen. Dit kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik zorg graag voor wat meer duidelijkheid in de zee van informatie en geef een advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. Ik heb enkele jaren als doktersassistent in een huisartspraktijk gewerkt. Nu heb ik mijn passie gevonden in de combinatie van mijn medische achtergrond en voeding.

Ik heb me verder gespecialiseerd in diabetes, waarvoor ik de post HBO voeding & diabetes aan de HAN heb gevolgd.

Naast mijn werk in de diëtistenpraktijk werk ik ook als diëtist in de ouderenzorg. Hierdoor heb ik ervaring met goed gevoed ouder worden en ondervoeding. Verder heb ik ervaring met dieetbehandeling bij: hart- en vaatziekten, overgewicht, COPD en voeding bij zwangerschap(diabetes).
Mijn werkdagen zijn maandag en de dinsdag (oneven weken).
Een diëtist is een paramedicus met een wettelijk beschermde titel. De diëtist heeft een vierjarige HBO opleiding gevolgd.

Kwaliteitsregister Paramedici voor diëtisten

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici voor diëtisten onder nummer 09914894689.

Lid van...

Meer weten over voeding

Op nvdietist.nl lees je meer over de waarde van voeding en het werk van de diëtist.

Wil je weten wat Eetjefit voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aangesloten bij: