even voorstellen
Kinderdiëtist in Arnhem en Duiven voor dieet- en voedingsbegeleiding van kinderen 0 - 18 jaar en (aanstaande) ouders.
kinderdiëtist, Arnhem, Duiven, babyvoeding, kinderen, gezin, zwanger, fit, voeding, gezondheid
21651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21651,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Even voorstellen

Astrid Stinesen. Aangenaam.

Mijn naam is Astrid Stinesen en ik werk als diëtist voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren.

Ik gun iedereen een fit en smaakvol leven. Met mijn aanpak begeleid ik je naar een voedingspatroon die goed bij jou of je kind past in elke fase van je leven. Jouw leefstijl en eetgewoonten zijn hiervoor de basis. Met kleine aanpassingen kan iedereen zich gezonder en fitter voelen of het nu gaat om afvallen, aankomen, omgaan met voeding bij ziekte of eten als je zwanger bent.

Sinds juni 2016 werk ik in mijn praktijk Eetjefit zowel in Arnhem als Duiven. Daarnaast heb ik als freelance diëtist bij collega praktijken in de regio Arnhem en Tiel gewerkt. Ik heb ervaring met dieetbehandeling bij:  te laag of te hoog gewicht, diabetes mellitus 2, COPD, hart-en vaatziekten en eetproblemen bij zowel kinderen als volwassenen.

Vanaf mei 2019 werk ik samen met Wilma Koghee van Dietistenpraktijk ALMADiS. Per 1 oktober 2020 heb ik haar praktijk, exclusief coeliakie patiënten,  overgenomen en ga verder onder de naam EetjeFit. Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag in Gezondheidscentrum Rijkerswoerd.

Een diëtist is een paramedicus met een wettelijk beschermde titel. De diëtist heeft een vierjarige HBO opleiding gevolgd.

Kwaliteitsregister Paramedici voor diëtisten

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici voor diëtisten onder nummer 09914894689.

Lid van...

Meer weten over voeding

Op dieetditdieetdat lees je meer over de waarde van voeding en van de diëtist.

Wil je weten wat Eetjefit voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aangesloten bij: