even voorstellen
Diëtist in Arnhem-Zuid voor dieet- en voedingsbegeleiding van jong en oud
dietist, kinderdiëtist, Arnhem-Zuid, kinderen, gezin, zwanger, ondervoeding, gezond ouder worden
21651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21651,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Even voorstellen

Astrid Stinesen. Aangenaam.

Mijn naam is Astrid Stinesen en ik werk als diëtist voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren.

Ik gun iedereen een fit en smaakvol leven. Met mijn aanpak begeleid ik je naar een voedingspatroon die goed bij jou of je kind past in elke fase van je leven. Jouw leefstijl en eetgewoonten zijn hiervoor de basis. Met kleine aanpassingen kan iedereen zich gezonder en fitter voelen of het nu gaat om afvallen, aankomen, omgaan met voeding bij ziekte of eten als je zwanger bent.

Vanaf juni 2016 is Eetjefit actief in Arnhem-Zuid. Ik heb ervaring met dieetbehandeling bij:  te laag of te hoog gewicht, diabetes mellitus 2, COPD, hart-en vaatziekten, darmklachten en eetproblemen bij zowel kinderen als volwassenen.

Per 1 oktober 2020 heb ik Dietistenpraktijk ALMADiS van Wilma Koghee exclusief coeliakie patiënten, overgenomen. Vanaf 1 januari 2023 neem ik ook de dieetbehandeling bij coeliakie over. Op maandag en dinsdag om de week werkt collega Suzan Knuiman. De overige dagen ben ik werkzaam in onze praktijk in Gezondheidscentrum Rijkerswoerd.

Een diëtist is een paramedicus met een wettelijk beschermde titel. De diëtist heeft een vierjarige HBO opleiding gevolgd.

Kwaliteitsregister Paramedici voor diëtisten

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici voor diëtisten onder nummer 09914894689.

Lid van...

Meer weten over voeding

Op nvdietist.nl lees je meer over de waarde van voeding en het werk van de diëtist.

Wil je weten wat Eetjefit voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aangesloten bij: