21651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21651,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
even voorstellen

Astrid Stinesen, (kinder)diëtist

Ik gun iedereen een fit en smaakvol leven! Met mijn persoonlijke aanpak begeleid ik jou of jouw kind naar een passend voedingspatroon in elke levensfase. Jouw leefstijl en eetgewoonten zijn hiervoor de basis. Met een paar kleine aanpassingen kan iedereen zich gezonder en fitter voelen. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, omgaan met voeding bij ziekte of gezond eten als je zwanger bent.

Sinds juni 2016 is Eetjefit gevestigd in Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. Op 1 oktober 2020 heb ik Dietistenpraktijk ALMADiS van Wilma Koghee overgenomen. Mijn expertise omvat onder andere IBD (ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa), het glutenvrije dieet bij coeliakie, het FODMaP-beperkte dieet bij het prikkelbare darmsyndroom (PDS) en gezonde voeding bij andere darmklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in kindervoeding en kinderdiëtetiek. Hierbij kun je denken aan kinderen met autisme, een afbuigende groeicurve, poepproblemen, ondergewicht of overgewicht en kritische eters.

Mijn werkdagen zijn:
woensdag, donderdag en vrijdag in de oneven weken
woensdag en donderdag in de even weken

even voorstellen

Suzan Knuiman, diëtist

Over voeding is al veel gezegd en geschreven. Dit kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik zorg graag voor wat meer duidelijkheid in die zee van informatie en geef advies dat past bij jouw persoonlijke situatie.

Ik heb enkele jaren als doktersassistent in een huisartspraktijk gewerkt. Nu heb ik mijn passie gevonden in de combinatie van mijn medische achtergrond en voedingsadvies.
Verder heb ik mij gespecialiseerd in diabetes, waarvoor ik de post-hbo voeding & diabetes aan de HAN heb gevolgd.

Naast mijn werk bij Eetjefit ben ik ook werkzaam als diëtist in de ouderenzorg. Hierdoor heb ik veel kennis op het gebied van ‘goed gevoed ouder worden’ en ondervoeding. Daarnaast heb ik ervaring met dieetbehandelingen bij hart- en vaatziekten, overgewicht en COPD, en het geven van voedingsadviezen bij zwangerschap(sdiabetes) en extreme misselijkheid.

Mijn werkdagen zijn:
maandag en dinsdag in de oneven weken
maandag in de even weken
Een diëtist is een paramedicus met een wettelijk beschermde titel. De diëtist heeft een vierjarige HBO opleiding gevolgd.

Kwaliteitsregister Paramedici

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 09914894689.

Lid van...

Meer weten over voeding

Op nvdietist.nl, de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), lees je meer over de waarde van voeding en het werk van de diëtist.

Wil je weten wat Eetjefit voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aangesloten bij: