fit ouder worden
22419
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22419,stockholm-core-2.4.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Fit ouder worden

Eet je fit in elke fase

Als gezond eten en bewegen lastig wordt, kan dat een grote impact hebben op het dagelijks leven. Goed gevoed ouder worden is belangrijk voor de conditie, zelfstandigheid en de algemene kwaliteit van het leven.

De diëtist van Eetjefit kan helpen bij ondervoeding, opbouw conditie, COPD, te hoog gewicht, maag- en darmklachten en voeding bij welvaartsziekten.

Ondervoeding

Ben je onbedoeld gewicht verloren? Of merk je dat het lastig is om voldoende te eten?

Als je langere tijd te weinig of eenzijdig eet, kan dat leiden tot tekorten en uiteindelijk tot ondervoeding. Ondervoeding komt vaak voor bij het ouder worden en kan leiden tot vervelende klachten, zoals verminderde conditie en vermoeidheid. Wil je duidelijke informatie over goede voeding, neem contact op met Eetjefit.

Medisch

Bij te hoge bloedsuikers, te hoge bloeddruk of hoog cholesterol kun je door aanpassingen in leefstijl en voedingspatroon gezondheidsklachten verminderen of uitstellen.

De diëtist van Eetjefit kijkt mee naar de winstpunten in jouw voedingspatroon en geeft praktische adviezen hoe je het in de dagelijkse praktijk kan inpassen. Op deze manier draag je zelf je steentje bij aan je eigen gezondheid.

Beweging

Bewegen kan soms lastiger worden. Toch is blijven bewegen erg belangrijk. Goede voeding en voldoende bewegen zorgt samen voor het behoud van spierkracht.

De diëtisten van Eetjefit werken samen met de fysiotherapeuten van Fysio Dynamiek. Begeleiding bij goede voeding in combinatie met beweging geeft het optimale effect om ondervoeding aan te pakken. Zo kun je zo gezond mogelijk ouder worden.

Wil je weten wat Eetjefit voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.