fit ouder worden
22419
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22419,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Fit ouder worden

Eet je fit in elke fase

Als gezond eten en bewegen lastig wordt, kan dat een grote impact hebben op het dagelijks leven. Goed gevoed ouder worden is belangrijk voor de conditie, zelfstandigheid en de algemene kwaliteit van het leven.

De diëtist van Eetjefit kan helpen bij ondervoeding, opbouw conditie, COPD, te hoog gewicht, maag- en darmklachten en voeding bij welvaartsziekten.

Ondervoeding

Ben je onbedoeld gewicht verloren? Of merk je dat het lastig is om voldoende te eten? Ondervoeding komt heel vaak voor bij het ouder worden en zorgt vaak voor vervelende klachten, zoals verminderde conditie en vermoeidheid.

Neem contact op met Eetjefit. Wij helpen je op weg naar een leefstijl dat bij jou past.

Medisch

Bij te hoge bloedsuikers, te hoge bloeddruk of hoog cholesterol kun je door aanpassingen in leefstijl en voedingspatroon gezondheidsklachten verminderen of uitstellen. De diëtist van Eetjefit kijkt mee naar de winstpunten in jouw voedingspatroon en geeft praktische adviezen hoe je het in de dagelijkse praktijk kan inpassen. Zo draag je zelf je steentje bij aan je eigen gezondheid.

Beweging

Bewegen kan bij het ouder soms lastiger worden. Toch is blijven bewegen heel belangrijk. Goede voeding en voldoende bewegen zorgt samen voor het behoud van spierkracht.

De diëtisten van Eetjefit werken samen met de fysiotherapeuten van Fysio Dynamiek. Begeleiding bij goede voeding in combinatie met beweging geeft het optimale effect om ondervoeding aan te pakken. Zo kun je zo gezond mogelijk ouder worden.

Wil je weten wat Eetjefit voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.