22661
post-template-default,single,single-post,postid-22661,single-format-standard,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Stagiaire Vera Kraaij in de praktijk!

Sinds februari loopt Vera Kraaij, diëtist in opleiding, stage in onze praktijk. Ze stelt zich hier aan jou voor.

Ik ben Vera Kraaij en ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op de opleiding heb ik veel geleerd over wat voeding doet bij gezondheid en ziekte en hoe leefstijl ondersteunend kan werken om een fijn en gezond leven te leiden. Voor het laatste onderdeel van mijn studie loop ik stage bij Eet je fit. Zo kan ik mijn geleerde vaardigheden in de praktijk nog beter ontwikkelen. Ik denk graag met jou mee over jouw voedingsvraag.

Naast het vak diëtetiek, hou ik mij ook graag bezig met het duurzaamheidsaspect van voeding. Tijdens de opleiding en daarvoor heb ik geleerd over alternatieve landbouwmethoden die het harmonieuze samenleven van mens, plant en dier bevorderen en heb ik onderzoek gedaan naar het optimaliseren van de verkrijgbaarheid van lokale producten. Heb je hier vragen over? Ik beantwoord ze graag!

Mijn stagedagen zijn op maandag, woensdag en donderdag.