21470
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21470,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

workshops

Workshops en activiteiten

Wil je voor jouw school of kinderdagopvang meer aandacht voor gezonde voeding? De diëtist van eetjefit kan ingezet worden als schooldiëtist. Eetjefit kan ondersteuning bieden bij projecten over voeding, het voedingsbeleid, de gezonde schoolkantine of ouderavonden.

Voor bedrijven kan Eetjefit adviseren over individuele leefstijlbegeleiding in het bedrijf, het assortiment in de bedrijfskantine of het verzorgen van workshops over gezonde voeding en leefstijl.

Scholen en kinderopvang

Smaaklessen is een voorbeeld van een lesprogramma dat kinderen leert eten. Het is geschikt voor kinderen van groep 1-8. Door te proeven, voelen, horen, ruiken en kijken, verkennen kinderen hun eten. Eetjefit kan op maat een smaak-of proefles aanbieden aan alle basisschoolklassen.

Voor jonge ouders en pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen biedt Eetjefit workshops aan. In de workshop ‘Smakelijke eters’ staat de smaakontwikkeling bij kinderen van 6 maanden tot 4 jaar centraal. Belangrijk is dat kinderen leren eten op een ongedwongen manier. Ouders worden bewust gemaakt van wat er allemaal bij smaak komt kijken en krijgen handvatten aangedragen.

Sportscholen en verenigingen

Sporten is leuk, gezellig, verbind en is goed voor ieders gezondheid. Om overgewicht aan te pakken of fitter te worden is de inzet van een interventie waar zowel sport als voeding aan bod komt het meest effectief. Als voedingsspecialist kan eetjefit ondersteuning bieden.

De diëtist biedt ondersteuning in de vorm van een inloopspreekuur of spreekuur op afspraak. Het opstellen en uitvoeren van een leefstijl- of afvalprogramma samen met een personal trainer of fysiotherapeut behoort tot de mogelijkheden. Tevens organiseert eetjefit themabijeenkomsten, zoals eetjefit met sportvoeding.

Bedrijven

Fitte werknemers zijn waardevol voor ieder bedrijf. Een gezonde leefstijl draagt bij aan productieve en gezonde werknemers. Leefstijlbevordering op de werkvloer kan samen met eetjefit ingevuld worden. Bijvoorbeeld een advies over het voedingsaanbod in de kantine, het verzorgen van workshops over leefstijl en voeding, een (inloop)spreekuur in jouw bedrijf of individuele leefstijlbegeleiding voor de werknemers.

Een diëtist is de specialist in voeding bij gezondheid en ziekte en daarin speelt gedragsverandering een belangrijke rol. Eetjefit licht graag de mogelijkheden voor jouw organisatie toe.

Wil je weten wat eet je fit voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.